Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Beniamin Vărcuş: „Ne opunem jafului pus, din nou, la cale de echipa Falcă“

„Echipa de consilieri PSD Arad nu poate fi de acord cu un buget local dezechilibrat, unul care nu este orientat spre nevoile arădenilor şi care, precum în fiecare an, se dovedeşte a fi doar un pretext de alimentare a puşculiţei paraziţilor de partid ce gravitează în jurul nucleului Falcă”,  spune Beniamin Vărcuş, liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal.

„Pentru că asta şi este proiectul de buget pe care primarul ni l-a pus pe masă, o colecţie interminabilă de studii de fezabilitate scumpe şi fără nicio finalitate. Câţi ani crede acest personaj că mai ţine minciuna? Că vom face, că vom drege, că analizăm pentru a construi la anul. Ridicol!

Arădenii s-au lămurit de mult că epoca Falcă înseamnă doar vorbe, miniciuni, promisiuni fără acoperire şi deturnare de fonduri către sponsorii PNL Arad, cei care întreţin buzunarul adânc al primarului, obrazul său fin botoxat ca o adiere şi cultul personalităţii, prin organele media aservite. Se ştiu ele bine care…

Ca să nu mai dau exemplele arhicunoscute cu băncile şi coşurile de gunoi de pe Meţianu, demne ca preţ de curtea unui sultan, o să vă spun astăzi despre cum a reuşit acelaşi Falcă să aloce 7500 Euro doar pentru un banal distrugător Office de documente. Cum sună, ştiind că arădenii cinstiţi, plătitori de taxe şi impozite, trag 8-10 ore şi chiar mai mult în câmpul muncii, în timp ce o bandă de PNL-işti buricaţi în locuri calde îşi bat joc de banii lor în mod constant. A jaf, a hoţie, a bătaie de joc, astfel sună!

Pe acest model este şi construit bugetul cu care Falcă a venit în faţa noastră, un buget în care nu se ţine cont de nevoile stringente din sănătate ale muncipiului dar care abundă de fanfaronade, butaforie à la PNL, bani pentru studii aride şi dedicaţii financiare indirecte pentru eşaloanele 2 şi 3 din camarila primarului.

Am să repet ceea ce spun de fiecare dată când vine vorba despre interesele comunităţii locale, PSD Arad va vota întotdeauna fără nicio reţinere orice investiţii reale şi utile în sănătate, infrastructură, învăţământ şi sport. Şi da, ne doare faptul că Aradul este atât de prost administrat de liberali şi atât de departe de TOP 10 al oraşelor româneşti cu evoluţii frumoase”, afirmă Beniamin Vărcuş, liderul Grupului PSD-ALDE din Consiliul Local Municipal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

Patricia Dinga: „În loc să voteze bugetul, pesedistul Vărcuș recită poezii!”

„Pseudoconsilierul PSD, Vărcuș uită că este mandatat în Consiliul Local pentru a-și face datoria față de cetățeni și nu pentru a recita poezii sau a face scandal.

Vărcuș a executat  comanda fostului  interimar  Fifor și a dat semnalul celor din grupul PSD-ALDE să voteze împotriva bugetului local al Aradului.  Fără niciun simț al datoriei, fără niciun gând față de dezvoltarea Aradului consilierii PSD-ALDE s-au împotrivit tuturor proiectelor și investițiilor programate pentru anul 2018.

Vărcuș și colegii săi de partid s-au opus ca Primăria să achiziționeze 50 de autobuze hibride de mică, respectiv mare capacitate și 30 de tramvaie electrice de capacitate mare și medie. De asemenea s-au opus modernizării infrastructurii sistemului de transport public cu tramvaiul.

PSD s-a opus ca municipalitatea să construiască cinci zone de agrement în cartierele Aradului. S-au opus proiectului privind iluminatul public și al salubrizării orașului.

Sunt curioasă dacă la următoarea ședință de îndată la care ni se va comunica faptul că municipiul întâmpină  probleme serioase din cauza lipsei de fonduri, domnul Vărcuș va recita din Eminescu sau Bacovia. Pentru că acesta este singurul mod în care PSD știe să acționeze, în derâderere față de arădeni și față de Arad”, declară Patricia Dinga, consilier local municipal PNL.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.