Ziarul electronic al arădenilor

Benga: Până acum am făcut faţă cu brio Ligii I, ne dorim să intrăm în play-off

Fotbalistul echipei UTA Arad, Alexandru Benga, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa, promovată în vara anului trecut, a făcut faţă cu brio Ligii I şi menţionează că acum îşi doreşte chiar şi calificarea în play-off.

„Dorim să progresăm, să rămânem în plutonul fruntaş al clasamentului, chiar dacă suntem o nou-promovată. Noi până acum am făcut faţă cu brio Ligii I, spun eu. Aşa că eu categoric mă uit în sus şi, de ce nu, dorim să intrăm în play-off“, a afirmat Benga.

Fundaşul susţine că el şi colegii săi au învăţat din greşelile făcute în turul campionatului.

„Ne aşteaptă o partidă foarte grea cu FC Viitorul, o echipă puternică a acestui campionat. Chiar dacă şi ei au suferit în ultimele partide, cu excepţia restanţei cu Hermannstadt. Ne-am pregătit bine şi aşteptăm cu mare încredere partida de vineri. Am analizat ce nu a fost bun în turul de campionat… am avut o perioadă nu foarte bună în luna decembrie. Însă nu cred că acea perioadă ne caracterizează. Am tras învăţămintele de rigoare din aceste partide, am învăţat şi mergem mai departe cu încredere“, a explicat el.

„Au venit colegi noi şi în zece zile e greu să se integreze. Este o provocare. Însă e un proces natural la fotbal şi e clar că ei ne vor ridica nivelul. Pentru asta au fost aduşi aici“, a adăugat Alexandru Benga.

Echipa de fotbal UTA întâlneşte, vineri, de la ora 17.00, pe teren propriu, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.