Ziarul electronic al arădenilor

Bătaie în mijlocul străzii, pentru o femeie

Patru bărbați sunt cercetați penal în urma unui conflict avut, pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad, pentru o femeie, unul dintre aceștia având asupra sa un topor.

În cursul nopții de miercuri spre joi, în jurul orei 00.20, jandarmii au fost solicitați, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, să intervină la o adresă de pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

Sesizarea a fost făcută de o patrulă a Poliției Locale, care acționa în zona respectivă și care a solicitat sprijin, deoarece mai multe persoane se băteau în mijlocul străzii, în fața unui centru comercial, iar unul dintre participanți la scandal,  are un topor în mână.

„Jandarmii au ajuns de urgență în sprijinul echipajului de la Poliția Locală,  la adresa precizată, unde i-au identificat pe toți cei implicați în eveniment, aceștia fiind patru bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 47 de ani, domiciliați în municipiile Arad și București. La verificări, a rezultat că respectivul conflict a fost creat pe fondul unor neînțelegeri dintre cei patru, cu privire la o persoană de sex feminin“, se menționează într-o informare a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii le-au întocmit participanților la scandal actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.