Ziarul electronic al arădenilor

Bătaie între vecine, în Sânicolaul Mic

http://www.dreamstime.com/-image4078314Jandarmii au fost solicitați să intervină în cartierul arădean Sânicolaul Mic, într-un conflict care a izbucnit între trei persoane de sex feminin, la final fiind întocmite și actele urmărire penală pentru violențe.

În cursul serii de marți, în jurul orei 19.20, un bărbat a sunat la 112, reclamând că în apartamentul în care locuiește a avut loc un conflict.

Jandarmii, ajunși de urgență la adresa precizată, pe strada Tarafului, și au identificat persoanele implicate.

În urma verificărilor a rezultat că, pe fondul unor neînțelegeri, o tânără, în vârstă de 14 de ani, a fost lovită, în zona feței și a brațelor, de două vecine ale ei. Bătaia a început după ce vecinele au acuzat-o pe adolescenta de 14 ani că le-a folosit „în exces“ un deodorant.

„Având în vedere faptul că împotriva celor două femei, în vârstă de 36, respectiv 16 ani, a fost depusă plângere, de către mama tinerei agresate, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a precizat mr. Emilia Fînață, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.