Ziarul electronic al arădenilor

Bătaie într-un bar din Arad. Doi agenți de pază, reținuți

Doi agenți de pază și protecție au fost reținuți de polițiștii din Arad, fiind acuzați de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și linistii publice.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 26 ianuarie, cei doi agenți, de 27 şi 32 de ani, ambii din Arad ar fi fost solicitaţi de un alt bărbat, angajat al unui local de pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu, să intervină în vederea aplanării unui conflict spontan izbucnit în incinta aceluiaşi local.

„În fapt, cei doi, angajaţi ai unei societăţi comerciale specializate în asigurarea de servicii de pază şi protecţie, ar fi aplicat cu pumnii şi picioarele mai multe lovituri la nivelul corpurilor persoanelor vătămate, cauzându-le astfel multiple leziuni fizice. De asemenea, din cercetări a reieşit că cei bănuiţi de comiterea activităţii infracţionale ar fi utilizat asupra a două dintre victime şi un spray iritant lacrimogen“, a informat IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, în seara de 20 februarie, poliţiştii au dispus reţinerea celor în cauză pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de purtare abuzivă și tulburarea ordinii și linistii publice.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.