Ziarul electronic al arădenilor

Băsescu: Foarte mulţi sunt interesaţi să ies din politică, inclusiv Iohannis şi Ponta

BasescuFostul preşedinte Traian Băsescu a susţinut că foarte mulţi au interes ca el să iasă din politică, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta.

„Dacă observaţi şi prin media sunt trimise echipe, peste tot pe unde merg se urmăreşte crearea unei presiuni pe mine, pe familie să renunţ la politică (…). Vă mărturisesc că am stat două luni în care nu am avut ieşiri publice, dar am constat că degeaba stau. (…) În alea două luni m-au tocat de dimineaţa până seara şi pe mine, şi pe familie“, a declarat Băsescu, luni, la B1TV.

Întrebat dacă în afară de Dan Voiculescu mai are cineva interese ca el să iasă din politică, a răspuns: „Foarte mulţi“.

„Cred că Iohannis nu e interesat deloc să rămân în politică, Ponta nu e interesat deloc să rămân în politică, aici mă refer şi la cei din jurul lor. Nu ştiu de ce ar fi interesată doamna Macovei să rămân în politică, dar nu o suspectaţi că ea trimite golanii ăştia să fluiere. Eu sunt un cetăţean liber care e fluierat de nişte golani, nu mai sunt preşedinte. (…) Hai să le spunem derbedei plătiţi“, a adăugat Băsescu, care a fost huiduit la intrarea în sediul B1TV.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.