Ziarul electronic al arădenilor

Bărbatul care a incendiat o pensiune la Trei Insule, internat la psihiatrie

incendiu-300x258Bărbatul acuzat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a incendiat o pensiune din zona Trei Insule de la marginea Aradului a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean, după ce poliţiştii au descoperit că acesta este în evidenţele medicale cu o boală psihică.

Proprietarul pensiunii reclamă o pagubă de peste 10.000 de euro şi spune că nu are asigurare.

Conform unor informaţii, bărbatul, care ar fi avut o altercaţie cu patronul pensiunii ar fi fost văzut plecând din zona din care a izbucnit incendiul.

Suspectul a fost căutat de poliţişti încă de duminică dimineaţă. Potrivit poliţiştilor, bărbatul, care are 48 de ani, a fost prins şi a fost internat în Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Bărbatul este singurul suspect în acest caz.

El se cunoştea cu patronul pensiunii şi chiar îl vizita pentru că i-ar fi făcut masaj, însă cei doi s-ar fi certat.  În pensiunea incendiată se aflau 16 persoane, dintre care una a fost rănită  în timp ce ieşea din clădirea cuprinsă de flăcări.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi medici. Pompierii au stins incendiul după circa patru ore de intervenţie.

Poliţiştii continuă cercetările  pentru distrugere calificată.

CITITI SI: Incendiu la o pensiune din zona Trei Insule

comentarii

One Comment

  • fără ăla

    Fapta de care este acuzat are altă încadrare penală, nu internarea la psihiatrie. Polițiștii și procurorii care încearcă să intimideze inculpații în acest mod sunt INCOMPETENȚI și încalcă Codul de Procedură Penală! Faptul că o persoană a fost îngrijită ori spitalizată în trecut nu justifica un diagnostic prezent sau viitor de tulburare psihică, deci implicit și solicitarea internării nevoluntare la psihiatrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.