Ziarul electronic al arădenilor

Bărbatul care a mușcat și lovit doi polițiști a fost arestat

Politisti-rutieristi-300x210Bărbatul acuzat că a mușcat și lovit doi agenți de la Biroul Rutier Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

În probatoriul administrat în cauză se arată că, în data de 28 iunie, în jurul orei 12.00, „agenţii de poliţie judiciară F.A. şi I.D. din cadrul Biroului Rutier Arad, aflați în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, au fost agresaţi fizic, pe strada Tribunu Andreica din municipiul Arad, în timpul procedurii de imobilizare a inculpatului Rădulescu Gheorghe“.

Conform anchetatorilor, polițiștii au recurs la imobilizarea bărbatului, deoarece acesta a încercat să se sustragă legitimării, el intenționând să fugă.

„Anterior acestui moment, inculpatul a fost urmărit de cei doi agenţi, cu autoturismul din dotare, pe mai multe străzi din oraş, întrucât nu a oprit la semnalul regulamentar al acestora“, se mai arată în probatoriu.

Gheorghe Rădulescu a fost depistat în trafic, cu ajutorul aparatului radar, conducând un autoturism de teren Grand Cherokee, pe Calea Victoriei, cu o viteză peste limita legală, respectiv 77 km/h.

„În urma violenţelor la care au fost supuşi, cei doi agenţi au suferit leziuni a căror vindecare necesită un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale“, se mai arată în probatoriu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au anunțat, miercuri, că după ce a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad propunerea de arestare preventivă a lui Gheorghe Rădulescu, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj.

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Arad au admis propunerea procurorilor cu privire la inculpate și au dispus arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

CITITI SI: Un arădean a muşcat şi lovit doi poliţişti

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.