Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat tâlhărit de cinci țigani, în centrul Aradului

Un bărbat a fost bătut în centrul municipiului Arad de cinci persoane de etnie romă, care i-au furat telefonul, portmoneul în care se aflau bani, dar și încălțămintea.

Încidentul a avut loc, duminică, în jurul orei 4.50, iar un bărbat aflat în zonă a sunat la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, prin SNUAU 112, solicitând intervenția unui echipaj pe o stradă din centrul municipiului.

Autorul apelului a spus că un bărbat l-a rugat să sune după ajutor, fiind victima unei tâlhării. Bărbatul prezenta urme de violență și avea hainele rupte.

„Jandarmii s-au deplasat imediat la fața locului unde au găsit bărbatul, care  le-a relatat faptul că, la intersecția Bulevardului Revoluției cu Calea Iuliu Maniu, a fost acostat de cinci persoane de etnie rromă, care l-au agresat fizic, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii și picioarele la nivelul feței, doborându-l la pământ. În acel moment l-au deposedat de telefonul mobil, portmoneul în care avea o sumă de bani și adidașii cu care era încălțat, după care au fugit într-o direcție necunoscută“, se precizează într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad.

În urma semnalmentelor oferite de victimă, jandarmii au plecat în căutarea autorilor, iar în jurul orei 12.30, cei cinci suspecți au fost depistați în zona Stației CFR Arad.

„Unul dintre aceștia era încălțat cu adidașii victimei, iar telefonul sustras era în buzunar. Jandarmii au stabilit identitatea persoanelor implicate și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie“, au mai informat jandarmii arădeni.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.