Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat prins în timp ce încerca să fure bani din bancomat

Un bărbat care încerca să fure bani dintr-un bancomat din orașul arădean Chișineu Criș, folosind o bucată metalică care avea ataşată o bandă dublu adezivă pe fanta de eliberare a bancnotelor, a fost prins în timp ce acționa.

Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, în cursul zilei de 2 septembrie 2016, în jurul orei 18.00, Raul Ionuţ Sinitean a amplasat o bucată metalică având ataşată o bandă dublu adezivă pe fanta de eliberare a bancnotelor de la ATM-ul care aparţine Agenţiei BRD, cu scopul de a sustrage banii persoanelor care foloseau bancomatul

„Acţiunea de sustragere a fost întreruptă de martorul T. I. A., care a realizat că cele 14 bancnote de 100 de lei s-au prins pe banda adezivă şi a anunţat organele de poliţie“, se arată într-o informare a procurorilor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş a dispus trimiterea în judecată a lui Raul Ionuţ Sinitean, cercetat, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de furt.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Chişineu Criş.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.