Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Bărbat din Grăniceri, reținut de polițiști pentru șantaj

Un bărbat din localitatea arădeană Grăniceri a fost reținut de polițiști pentru șantaj și distrugere, după ce i-a cerut unei persoane suma de 15.000 euro, exercitând asupra acesteia amenințări și acte de violență.

Conform IPJ Arad, în cursul zilei de joi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Chișineu Criș, polițiștii s-au sesizat din oficiu în cazul unei infracțiuni de șantaj comisă în formă continuată și distrugere.

„În timpul cercetărilor s-a stabilit că, în cursul anului 2018, în baza aceleiași rezoluții infracționale, un bărbat de 33 de ani din Grăniceri, în mod repetat, exercitând amenințări și acte de violență asupra victimei de 38 de ani, i-ar fi pretins acesteia suma de 15.000 de euro. În urma presiunii exercitate de bărbat, victima i-ar fi înmânat șantajistului, direct și prin intermediari, suma de 4.090 euro“, a informat IPJ Arad.

De asemenea, s-a stabilit că în cursul zilei de miercuri, bărbatul de 33 de ani și-ar fi continuat „acțiunile”, distrugându-i victimei o oglindă retrovizoare a autoturismului parcat pe raza orașului Chișineu Criș.

În bază probatoriului administrat, s-a dispus reținerea bărbatului de 33 de ani, din Grăniceri, pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj și distrugere.

UPDATE

Biroul de presă al IPJ Arad a anunțat, joi, că bărbatul reținut de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de șantaj și distrugere a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.