Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol

Un bărbat din județul Arad, în vârstă de 59 de ani, a fost condamnat la 16 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad a informat, vineri, că polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din orașului Sântana, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

„Polițiștii au depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 59 de ani, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Chișineu Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 16 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol“, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

Conform sursei citate, bărbatul a fost dus în Penitenciarul Arad.

Gheorghe Colompar, trimis în judecată de către procurori pentru săvârşirea a şase infracţiuni de viol, a fost condamnat de Judecătoria Chişineu Criş, în data de 21 septembrie, la 16 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor reţinute în sarcina sa, aplicându-i-se totodată pedepse complementare şi accesorii, constând în interzicerea unor drepturi, sentinţa pronunţată nefiind definitivă.

Anchetatorii au stabilit că, în data de 2 martie 2017, în intervalul orar 20.30 – 22.00, inculpatul a întreţinut relaţii sexuale cu un număr de şase copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, respectiv sub ameninţarea unor violenţe şi profitând de vârsta persoanelor vătămate.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.