Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat bătut pentru că i-a atras atenția unui șofer să respecte pietonii

UPDATE VIDEO Tatăl unui copil a fost bătut de doi bărbați din Lipova aflați într-o mașină, pentru că i-a atras atenția șoferului cu privire la obligativitatea de acorda proritate de trecere pietonilor în locurile marcate.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad a informat că polițiștii din Lipova au reținut două persoane, care, în seara zilei de 1 mai, au lovit un bărbat, pe o stradă din acest oraș, intens circulată la ora respectivă.

„În seara zilei de 1 mai, un tânăr de 28 de ani, din Lipova, a condus un autoturism în care se afla cu un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate. La o trecere pentru pietoni, conducătorul auto nu a acordat prioritate de trecere unui copil minor, angajat în traversarea străzii. Tatăl copilului a atras atenția conducătorului auto cu privire la obligativitatea acordării priorității de trecere pietonilor în locurile marcate, moment în care conducătorul auto și pasagerul au coborât din autoturism, aplicându-i bărbatului de 40 de ani mai multe lovituri în zona feței și a corpului, cu pumnii și picioarele“, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Arad.

Conform sursei citate, la acest incident au asistat atât copilul minor, cât și alte persoane, care la ora respectivă se aflau în trecere prin zonă, alertând prin 112 organele de poliție, care s-au deplasat la fața locului.

„Polițiștii au reușit identificarea și depistarea autorilor faptei, în baza probatoriului administrat aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulbure a ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe“, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.