Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat arestat preventiv după ce a încercat să vândă peste 1.000 de pastile de ecstasy

Un bărbat a fost arestat preventiv, miercuri, de Tribunalul Arad, în urma unei operaţiuni a poliţiştilor arădeni privind traficul de droguri, care viza vânzarea unei cantităţi de peste 1.000 de pastile de ecstasy.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu un procuror DIICOT, au desfăşurat o acţiune în judeţul Cluj, în cursul zilei de marţi, privind combaterea traficului de droguri de risc.

„Un bărbat de 32 de ani a fost depistat în timp ce ar fi comercializat 1.013 comprimate de ecstasy. În cauză, a fost pus în executare un mandat de percheziţie, în judeţul Botoşani, la domiciliul bărbatului, unde au mai fost descoperite şi indisponibilizate 1.600 de comprimate de ecstasy“, a informat IPJ Arad.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri, iar miercuri a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Arad, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.