Ziarul electronic al arădenilor

Bărbat arestat. A comis trei infracțiuni rutiere

beat-la-volanUn bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de comiterea a trei infracțiuni rutiere pe raza județului Arad.

Din probatoriul administrat în cauză de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Marius Teofil Cotuna, în noaptea de 21/22 iunie 2016, a condus pe raza localităţilor Horia, Vladimirescu şi Arad o autoutilitară cu un număr de circulaţie provizoriu expirat în data de 13 aprilie 2016, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influenţa alcoolului.

Conform procurorilor, bărbatul avea o alcoolemie de 1,75 gr‰ alcool pur în sânge, la ora 5.00, respectiv 1,55 gr‰ alcool pur în sânge, la ora 6.00.

Procurorii, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, arestarea preventivă a bărbatului, pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea și a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele lui Marius Teofil Cotuna, pentru 30 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.