Ziarul electronic al arădenilor

Balint, înaintea partidei cu U Craiova: Nu putem scoate un rezultat bun dacă ne prezentăm ca în meciul cu FCSB

Antrenorul echipei de fotbal UTA, Laszlo Balint, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu va putea scoate un rezultat bun în partida cu Universitatea Craiova, din etapa a 28-a a Ligii I, dacă se va prezenta ca în meciul cu FCSB, pierdut cu 0-1.

„Craiova este o echipă puternică, o echipă care se bate pentru titlul de campioană, cu foarte mulţi jucători de naţională. Însă chiar şi aşa, noi avem încredere că putem scoate un rezultat bun la Craiova. Nu va fi uşor. Trebuie să ne ridicăm nivelul. Nu avem cum să scoatem un rezultat bun dacă ne vom prezenta ca în meciul cu FCSB. Universitatea Craiova este periculoasă în toate compartimentele, este o echipă solidă. Trebuie să fim atenţi la calităţile lor, dar să rămânem în acelaşi timp concentraţi la ceea ce putem să facem noi“, a spus el.

„Noi am jucat mai mult de o repriză în inferioritate numerică în meciul cu FCSB, iar efortul depus a fost considerabil. Şi la Craiova vom întâlni o echipă care ne va face să suferim şi din punct de vedere fizic. Deci trebuie să stăm bine şi la acest capitol dacă vrem să obţinem ceva. Sper să aducem un plus de prospeţime pentru că avem soluţii în lot“, a adăugat tehnicianul.

Laszlo Balint a menţionat că are mai multe indisponibilităţi în lot.

„Vor fi anumite modificări, unele cauzate de suspendări, altele pentru că ne dorim un plus de prospeţime. Hora şi Isac sunt suspendaţi, Bustea a făcut o contractură înainte de meciul cu FCSB, deci şi el rămâne acasă. De asemenea, rămâne acasă Neluţ Roşu, care a fost depistat pozitiv la testul COVID, iar Simo Roumpoulakou şi Haralambie Mociu nu au fost convocaţi pentru această partidă“, a explicat Balint.

Atacantul formaţiei arădene, Valentin Buhăcianu, a declarat la rândul său: „La ce echipă are şi la ce condiţii are, Craiova porneşte ca favorită în acest meci. Dar şi noi avem jucători foarte buni şi sperăm să realizăm surpriza. Nu ne gândim la play-off, ne gândim doar la meciul de mâine, pe urmă vedem ce va urma. Ne va prinde bine pauza de după acest meci, pentru că apoi vom avea două meciuri în care ne dorim să scoatem maximum de puncte“.

Echipa de fotbal UTA întâlneşte, marţi, de la ora 19.00, în deplasare, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Ligii I.

Marinos Ouzounidis (U Craiova), despre întâlnirea cu UTA: „Vom avea un meci dificil“

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.