Ziarul electronic al arădenilor

Balint, după victoria de la Mediaș: „Ne bucurăm că avem constanță în rezultate“

Antrenorul Laszlo Balint și-a lăudat jucătorii la finalul partidei de la Mediaș, câștigată de UTA cu 1-0, și a spus că îl bucură faptul că echipa antrenată de el are constanță în joc.

„Am crezut că putem câștiga acest meci, am avut răbdare, eu cred că am controlat în mare parte ostilitățile, am avut ocaziile mai importante și probabil că toate aceste eforturi au fost răsplătite. Mă bucur foarte mult pentru David (Miculescu – n.r.), are din nou o evoluție foarte bună, care a fost încununată cu un gol de trei puncte.

Asta e dovada forței grupului nostru, dovada seriozității. Se vede la fiecare antrenament. Dumneavoastră vedeți doar lucrurile de la meci, dar la fiecare antrenament, indiferent de nume, experiență, statut, toată lumea e extrem de implicată și hotărâtă să facem ceva cu adevărat important în acest sezon. Cred că am pregătit destul de bine meciul, am reușit să fim siguri la fazele fixe. Știam că Gaz Metan e o echipă extrem de puternică la fazele fixe. E încă o victorie fără gol primit, ceea ce e foarte bine.

Campionatul e lung. La fel ca sezonul trecut, când intrasem în zona fierbinte, le-am spus că trebuie să avem încredere în potențialul nostru. Nu trebuie să ne lăsăm cuprinși de euforia acestui loc temporar. Ne bucurăm că avem constanță în rezultate, doar așa ne putem menține în plutonul fruntaș. Trebuie să păstrăm această abordare, această seriozitate. Abordarea jocului a fost extraordinară“, a spus Laszlo Balint.

În runda următoare, UTA va întâlni, în 10 septembrie, la Arad, formația Rapid București.

UTA a învins pe Gaz Metan. Golul victoriei, marcat în minutul 90

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.