Ziarul electronic al arădenilor

Balint, după victoria cu Sepsi: „Punctele obținute sunt uriașe“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, și-a lăudat jucătorii după prestația din meciul cu Sepsi, echipă deja calificată în play-off.

„Poziția în clasament este aceeași, dar punctele obținute sunt uriașe. Trebuie să îi felicit pe băieți. Au arătat că pot reacționa după o perioadă dificilă. Am avut discuțiile noastre în interior, am decis ce ne dorim, răspunsul lor a fost foarte bun.

Dacă îmi permiteți o expresie, astăzi toată lumea a avut salopetă, toată lumea a muncit. Am arătat bine spre foarte bine, am marcat două goluri, am avut situații să marcăm și alte goluri și, din punctul meu de vedere, victoria nu ne poate fi pusă la îndoială.

Eu le-am spus și cred că am demonstrat, atât în tur, cât și în retur, că putem să ne ridicăm la nivelul unor echipe foarte bune din campionat. Am reușit să câștigăm pe terenul campioanei, la CFR Cluj, la Dinamo, la Botoșani, o echipă aproape calificată în play-off.

Mi-aș dori să câștigăm trei puncte la Astra, urmează o săptămână destul de scurtă. Sper să ne revenim repede, în seara asta o să servim o masă cu toții, îmi era dor de acel sentiment pe care mi-l dă echipa în momentul în care marcăm. De mâine trebuie să ne concentrăm pe pregătirea meciului cu Astra și apoi, bineînțeles, că ne atingem obiectivul pentru play-out”, a spus Laszlo Balint, la finalul partidei.

UTA a ajuns la 36 de puncte după această partidă cu Sepsi, care este deja calificată în play-off, fiind pe locul patru, cu 44 de puncte.

Liga I . UTA Arad – Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.