Ziarul electronic al arădenilor

Balint, după victoria cu Astra: Am demonstrat că știm să gestionăm momentele grele

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, și-a felicitat jucătorii pentru prestația din meciul cu Astra și a spus că aceștia trebuie să rămână concentrați până la finalul campionatului.

„Noi am venit aici cu intenția clară de a câștiga, am și spus asta înainte de meci. Vreau să-mi felicit băieții, este o victorie a echipei. Am demonstrat că știm să gestionăm momentele grele, nu e ușor să gestionezi un moment după trei înfrângeri. De asta sunt mândru de ei, avem potențial foarte mare. Îi felicit, le-am și spus că e o victorie fantastică, dar mai avem puncte de câștigat.

Am primit gol dintr-o fază ușor de gestionat, o fază lucrată de atâtea ori la antrenament. Există și aceste momente în care mai răbufnim. Respirăm puțin, dar eu mă gândesc la ce avem de făcut zilele acestea ca să câștigăm acasă împotriva Iașiului. Trebuie să rămânem concentrați la ceea ce avem de făcut până la finalul campionatului”, a spus Balint.

Antrenorul UTA-ei a vorbit și despre situația lui Andrei Peteleu, care are probleme după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta a fost schimbat în minutul 79 cu albanezul Simon Rrumbullaku.

„Din păcate, Peteleu, după infectarea cu COVID, are probleme. Se sufocă în timpul antrenamentului, în timpul meciului. Am fost forțați, cu accidentarea lui Tomozei, să-l introducem. E de admirat modul în care a dus jocul, în prima repriză a avut probleme, chiar i s-a făcut rău, a tras până la pauză, atunci și-a revenit puțin. Era o schimbare, cumva, pregătită.

După COVID pot apărea aceste probleme. El este foarte ok, la analizele pe care le-a făcut după ce s-a vindecat a fost în regulă, altfel nu ne-am fi riscat să îl introducem la efort maxim.

Iată că apar aceste mici probleme care, pe măsură ce trec momentele din joc, se pot accentua. A tras de el, a făcut un meci foarte bun. Sperăm să își revină cât se poate de repede pentru că avem nevoie de fiecare jucător în acest final de sezon”, a declarat Laszlo Balint.

UTA Arad a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 2-1 (1-0), miercuri, în deplasare, într-un meci din etapa a şasea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Liga I. Astra Giurgiu – UTA Arad 1-2, în play-out

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.