Ziarul electronic al arădenilor

Balint, după victoria cu Academica: Rămâne să vedem ce facem şi etapele următoare

Antrenorul formaţiei UTA Arad, a afirmat, joi, la finalul partidei cu Academica Clinceni, câştigată cu 3-0, că echipa sa a reuşit să se îndepărteze de zona periculoasă a clasamentului.

„Nu ştiu dacă ne aşteptam chiar la diferenţa asta de scor. Ne aşteptam să câştigăm, ştiam potenţialul nostru, de asta ne antrenăm în fiecare zi. Ca grup cred că progresăm, uşor-uşor este o dezvoltare firească şi rezultatul de astăzi a venit în urma interpretării lucrurilor pe care le-am gândit faţă de acest meci şi a dorinţei jucătorilor. Pe un asemenea teren, inclusiv maseurul nostru s-a accidentat, ne numărăm. Avem câteva zile să ne recuperăm, pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu împotriva celor de la Hermannstadt. Ne-am îndepărtat de zona periculoasă a clasamentului, e un lucru foarte bun. Rămâne să vedem ce facem şi etapele următoare, important este să adunăm puncte, să fim mulţumiţi cu munca depusă în fiecare joc. Acest scor ne dă speranţe pentru următoarele partide“, a declarat Balint la DigiSport.

Tehnicianul a precizat însă că au fost momente în care fotbaliştii celor de la Academica Clinceni au dominat partida.

„E prima oară când ne impunem la o diferenţă confortabilă, dar au fost şi momente în care am fost destul de naivi, asta este nemulţumirea mea, au fost şi ocazii în care cei de la Clinceni au fost periculoşi. Suntem mulţumiţi de ceea ce am realizat astăzi, dar trebuie să ne concentrăm cât mai bine pe ceea ce avem de făcut duminică. A fost momente în care cei de la Clinceni au pus presiune destul de mare“, a adăugat Balint.

UTA Arad a învins-o pe Academica Clinceni cu scorul de 3-0 (1-0), joi, în deplasare, în etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

După 21 de partide în actuala ediţie a Ligii I, UTA Arad ocupă poziţia a 8-a în clasament, cu 27 de puncte.

Academica Clinceni – UTA Arad 0-3. Antal a marcat în secunda 27

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.