Ziarul electronic al arădenilor

Balint, după înfrângerea cu FC Hermannstadt: „Vreau să-mi cer scuze în fața suporterilor“

UTA a cedat pe teren propriu în fața celor de la Hermannstadt, scor 0-1, iar antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, și-a cerut scuze suporterilor, afirmând că aceștia „nu merită o echipă care să arate așa“.

Balint spune că UTA a arătat „foarte rău“ în meciul de vineri: „Eu i-am avertizat pe băieți, le-am spus ce calitate are adversarul. N-am reușit să facem ce ne-am propus, n-am avut dinamică pe atac, am făcut foarte multe cadouri, într-un cuvânt am arătat foarte rău. Vreau să-mi cer scuze în fața suporterilor, nu merită o echipă care să arate așa.

Mai avem șase meciuri, această înfrângere ne-a adus cu picioarele pe pământ. Trebuie să ne revenim repede și să fim la alt nivel la Pitești. Poate n-am arătat foarte bine din punct de vedere fizic, dar greșelile tehnice trebuie să le eliminăm repede“, a spus Balint, după eșecul cu Hermannstadt.

Antrenorul sibienilor, Eugen Beza, a explicat cum a pregătit meciul cu UTA.

„ste o victorie mare pentru noi, o echipă mică. UTA are o echipă foarte bună, dar astăzi diferența s-a făcut prin atitudinea băieților. Știam că UTA are anumite probleme pe faza de construcție și le-a cedat posesia.

Am avut și noroc, fără șansă nu ai ce face în fotbal. Atitudinea băieților a făcut diferența. Eu am spus că avem un lot bun, cu jucători de valoarea, dar este greu de gestionat. Sunt mulți străini, e greu să formezi un grup. La fotbal, dacă nu-L ai pe Dumnezeu cu tine e foarte greu să reușești“, a spus Eugen Beza, după victoria cu UTA.

FC Hermannstadt a învins-o pe UTA cu scorul de 1-0 (0-0), vineri, la Arad, într-un meci din etapa a treia a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Liga I. UTA Arad – FC Hermannstadt 0-1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.