Ziarul electronic al arădenilor

Balint, după înfrângerea cu Chindia: Vreau să rămân optimist, pozitiv, vreau să ne revenim repede

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a spus că jucătorii antrenați de el au fost foarte afectați de înfrângerea din meciul cu Chindia și se gândește acum la următorul meci din play-out, cu Astra.

„Da, e o victorie meritată pentru Chindia și o înfrângere care complică lucrurile pentru noi. Cred că diferența s-a făcut atunci când Chindia i-a introdus pe Popa și Florea. Diferența a fost că ei au reușit să țină de minge, să câștige dueluri. E al doilea meci în care primim astfel de goluri.

Acceptăm acest moment greu, trebuie să încercăm să îl rezolvăm. E important să fim bărbați, trebuie să facem tot ce stă în puterile noastre ca să menținem echipa în prima ligă.

Chindia a marcat gol la primul șut pe poartă, noi am avut faze fixe, nu am reușit să marcăm împotriva unei echipe extrem de bine organizate, acest parcurs al Chindiei nu este deloc întâmplător. Avem o deplasare infernală, meciul de la Astra este ca o finală pentru noi. Vreau să rămân optimist, pozitiv, vreau să ne revenim repede și să strângem rândurile.

Am discutat cu ei, trebuie să ținem fruntea sus. Sunt foarte apăsați, sunt 2-3 jucători care au lacrimi în ochi. E dureros, dar trebuie să ne adunăm puterile și să ducem lupta la capăt. Am mare încredere că vom reuși să ne atingem obiectivul”, a spus Laszlo Balint.

Chindia Târgovişte a învins-o pe UTA, cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, la Arad, într-o partidă din etapa a cincea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Paul Iacob (62), cu un şut de la circa 20 de metri, la colţul lung.

Liga I. UTA Arad – Chindia Târgovişte 0-1, în play-out

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.