Ziarul electronic al arădenilor

Balint, după eliminarea din Cupa României: „E o rușine pentru Arad. Am fost rușinos de slabi“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a spus după înfrângerea din Cupa României, că mai mulți jucători care au evoluat în partida de la Filiași nu vor mai face parte din lotul echipei.

Balint a felicitat echipa gazdă și a afirmat că speră ca echipa lui să arate o altă față în următorul meci, cel din Liga 1 contra campioanei CFR Cluj, programat duminică, de la ora 21.00.

„Vreau să felicit echipa gazdă, ei au meritat calificarea spre rușinea noastră, pentru că e greu să găsesc alt cuvânt pentru prestația echipei. Eu sunt principalul responsabil pentru acest rezultat și pentru modul în care a arătat echipa. Cu siguranță, lucrurile nu vor rămâne așa, vor fi jucători pe care nu-i veți mai vedea la echipa noastră.

Au venit suporteri atâtea sute de kilometri să fie alături de noi, dar prestația majorității a fost jenantă. Am avut discuții cu jucătorii, le-am spus că meciurile de genul acesta sunt ciudate. Nu putem găsi nicio scuză. Azi am fost foarte slabi, rușinos de slabi. Antrenorul este principalul responsabil de rezultate și de modul în care arată echipa.

Probabil că ei au crezut că sunt învingători de la primul fluier al arbitrului. Pe mine mă doare foarte tare când echipa mea nu are dorință, nu arată motivație, spirit. Acesta este cel mai grav lucru. Putem pierde, dar maniera în care pierdem este cea mai importantă. Le-am spus fanilor că sunt responsabil în fața lor, în fața Aradului. E o rușine pentru Arad, dar 100% lucrurile nu vor rămâne așa. Responsabilitatea jucătorilor nu poate dispărea. Se vor lua măsuri începând din această seară.

Vine un meci infernal și noi ne-am pregătit în modul acesta. Sper să avem puterea să ne regrupăm și jucătorii să-și dea seama că e nevoie de o reacție de orgoliu. Eu nu am odihnit jucători. Am încercat să echilibrez minutele jucătorilor care joacă în această săptămână. La pauză, practic ar fi trebuit să schimb toată echipa. Avem două zile, un drum lung pe care îl vom face cu capetele plecate. Trebuie să găsim soluții în fața suporterilor noștri. Vreau să avem o evoluție bună în fața campioanei și să facem un meci bun.

Sunt niște măsuri pe care trebuie să le discut cu conducerea. Două dintre decizii pe care le-am luat sunt ferme. Nu pot să vi le spun, trebuie discutate și cu conducerea“, a spus Laszlo Balint.

Formaţia de liga a treia CSO Filiaşi s-a calificat în premieră în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, miercuri, după ce a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

UTA Arad a fost eliminată din Cupa României de CSO Filiași, echipă din liga a III-a

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.