Ziarul electronic al arădenilor

Balint, după egalul cu Astra Giurgiu: „Este un punct muncit“

Antrenorul echipei UTA Arad, Laszlo Balint, a spus, la finalul meciului de la Giurgiu, că rezultatul este echitabil și mulțumitor, în special având în vedere că formația sa a evoluat în inferioritate numerică din minutul 71, iar Astra a avut ocazia să marcheze golul victoriei în finalul meciului.

„Este un punct muncit, ținând cont de finalul de joc. Am jucat în inferioritate numerică. E clar că e un punct câștigat. Am arătat destule momente bune. Nu am primit gol împotriva uneia dintre cele mai bune defensivă din campionat.

E clar că ne doream mai mult, dar doar atât s-a putut. E clar că ne putem îmbunătăți, am avut și momente bune, dar și altele mai puțin bune. E adevărat, nu ne exprimăm la potențial nostru, dar eu spun că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Laszlo Balint, după meci.

Deși părea în toamnă că are șanse să intre în play-off, din postura de nou promovată, UTA Arad va evolua în play-out, iar Laszlo Balint speră ca debutul în a doua parte a sezonului să fie pozitiv, pentru a evita implicarea în lupta pentru evitarea retrogradării.

„E important să intrăm cu încredere în play-out, să câștigăm primul meci și să evităm emoțiile apropierii de zona de retrogradare. Trebuie să vedem exact țintarul, apoi să pregătim foarte bine prima etapă”, a transmis antrenorul UTA-ei.

Liga I. Astra Giurgiu – UTA Arad 0-0

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.