Ziarul electronic al arădenilor

Balint, despre o eventuală demisie de la UTA: „Vreau să duc această luptă până la capăt“

Antrenorul echipei de fotbal UTA, Laszlo Balint, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Astra Giurgiu, că are încredere că formaţia sa poate ieşi din situaţia dificilă în care se află şi că îşi va atinge obiectivul de a se salva de la retrogradare.

„Astra este într-o situaţie dificilă, la fel cum suntem şi noi. Însă avem încredere că putem ieşi din această situaţie şi că ne vom atinge obiectivul. Este un meci care poate fi considerat o mică finală. O eventuală victorie ne-ar aduce un aer mai proaspăt. Cred că am înţeles ce trebuia să facem în meciurile precedente şi că vom răspunde bine în partida cu Astra. Trebuie să rămânem uniţi şi puternici pentru că e normal să existe critici şi reproşuri“, a spus el.

„Cu excepţia celor de la Chindia, în rest toate echipele au probleme şi oscilaţii de formă. Din punct de vedere al clasamentului, rezultatele de duminică ne-au avantajat pentru că nu a trecut nimeni peste noi. Dar s-a strâns clasamentul şi absolut fiecare echipă speră. Sunt 12 puncte puse în joc, sunt meciuri directe în care fiecare duel va conta“, a adăugat Balint.

Întrebat dacă s-a gândit să demisioneze în perioada care a trecut de la meciul pierdut cu FC Argeş (n.r. – din 27 aprilie), Balint a răspuns: „Nu, cred că mă cunoaşte toată lumea. Nu sunt un tip care să depună armele. E nevoie de toată lumea, e nevoie de unitate pentru că toţi am făcut greşeli. Trebuie să recunoaştem că a fost un sezon greu şi lung în care am acumulat multe frământări personale şi la nivel de grup, dar consider că fiecare experienţă ne-a întărit. Eu nu sunt laş şi niciodată nu am fost. Vreau să duc această luptă până la capăt pentru că ştiu ce poate acest grup şi cu siguranţă ne vom atinge obiectivul indiferent de greutăţi şi obstacole“.

Echipa de fotbal UTA întâlneşte, miercuri, de la ora 12.00, în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a play-out-ului Ligii I.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.