Ziarul electronic al arădenilor

Avertizare: Un grup de escroci actionează în Arad

Poliția Locală îi avertizează pe arădeni cu privire la apariția unui grup de bărbați de etnie rromă, care se pretind a fi angajați ai Companiei de Apă.

„De câteva zile, un grup de bărbați de etnie rromă îi terorizează pe locuitorii unui cartier din inima orașului. Îmbrăcați în salopete de culoare galbenă și invocând pretextul că ar fi angajați ai Companiei de Apă, bărbații profită de buna credință a celor cărora le bat la poartă.  Sunt vizați în special bătrânii, considerați de escroci drept victime sigure“, se arată într-o informare a Poliției Locale Arad.

Primele descinderi ale acestor bărbați au fost reclamate în Cartierul Funcționarilor.

„Persoanelor păgubite li s-a spus că vor semna un contract cu Compania de Apă, însă nu mică le-a fost mirarea când au constatat că tocmai acceptaseră să le plătească escrocilor lucrări de înlocuire a burlanelor de scurgere a apei de pe acoperiș, iar sumele invocate sunt fabuloase“, mai spun reprezentanții Poliției Locale Arad.

Pentru a evita să fie înșelați, polițiștii locali le recomandă arădenilor să refuze să deschidă ușa locuinței sau, dacă deja au făcut-o, să nu încerce să acționeze pe cont propriu atunci când au de-a face cu astfel de persoane.

„Nu ezitați să apelați numărul unic de urgență: 112 sau numărul de dispecerat al Poliției Locale Arad: 0257-939 (apel gratuit)“, este recomandarea Poliției Locale Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.