Ziarul electronic al arădenilor

Aventurile lui Sumudică la Arad: Femei, pariuri, datorii

marius_sumudicaAntrenorul Marius Șumudică este acuzat că a jucat la pariuri, lucru interzis de regulamente, iar pe vremea când era jucător la UTA ar fi avut o relație extraconjugală cu angajata unei case de pariuri, de la care a împrumutat 1.000 de euro.

Conform presei tabloide, Marius Şumudică a devenit un parior înflăcărat încă de la începutul anilor 2000.

Pe vremea când era jucător la UTA, Şumi ar fi avut o relaţie extraconjugală cu o angajată a unei case de pariuri din Arad, de la care s-a împrumutat cu 1.000 de euro pentru a-i juca la pariuri, dezvăluie Click.ro, citat de adevarul.ro.

După ce a plecat de la UTA, Şumudică i-a returnat respectivei persoane doar 400 de euro. Apoi, Şumudică a recunoscut într-un interviu că devenise dependent de jocurile de noroc.

„Acum 12 ani eram jucător şi aveam un viciu, jucam la cazino, și m-am dus dimineaţa acasă şi mi-am vazut soţia că ducea copilul la şcoala şi ce mi-a spus copilul, nu pot reproduce… Şi am aşteptat soţia, a venit şi am mers la biserică, apoi am luat toate cazinourile din Bucuresti la rând şi mi-am dat blacklist, să nu mai intru niciodată. Şi de 12 ani nu am mai intrat şi nu mă interesează jocurile de noroc. Dumnezeu mi-a întins o mână de am renunţat la aşa ceva, pentru că este o boală grea“, a declarat atunci Şumudică.

Conform ProSport, Federaţia Română de Fotbal deţine în acest moment detalii clare din activitatea de parior online a tehnicianului liderului Ligii 1, iar acesta va ajunge astăzi în faţa Comisiei de Disciplină pentru a da explicaţii.

Sursa citată notează că Marius Şumudică ar fi mizat în repetate rânduri sume ce variau între 500 şi 900 de euro pe diverse partide din Liga 1, dar şi pe meciuri din Liga Campionilor, Europa League sau ale echipelor naţionale U17, U19 şi U21 ale României.

Fostul atacant nu ar fi pariat pe meciurile echipei sale, Astra Giurgiu, dar chiar şi aşa se află în culpă conform regulamentului disciplinar al FRF, care prevede o suspendare de doi ani şi o amendă de 300.000 de lei pentru cei găsiţi vinovaţi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.