Ziarul electronic al arădenilor

Autoturism căutat în Marea Britanie, descoperit de poliţiştii de frontieră arădeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Audi A5, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 02.09.2017, ora 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac -Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Marian B., în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Maramures, conducând un autoturism marca Audi A5.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză certificatul de înmatriculare şi certificatul de inspecţie tehnică.

În urma verificărilor în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport  este căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Marea Britanie, alertă introdusă în data de 11.05.2017.

Faţă de  cele constatate, şoferul a declarat că a achiziţionat autoturismul în sistem leasing din Marea Britanie, fără să ştie că este căutat de autorităţi.

Mijlocul de transport în valoare de 15.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția de Frontieră. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.