Ziarul electronic al arădenilor

Autoritățile anunță: Moneasa se pregătește pentru vizitatori

Joi, la Moneasa, în cadrul unei conferințe de presa, vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea și viceprimarul Municipiului Arad, Ionel Bulbuc, au prezentat investițiile realizate în Tabăra Moneasa și planul de dezvoltare al turismului din zonă.

„Adresez o invitație tuturor arădenilor, de a folosi în perioada estivală stațiunea Moneasa. Consiliul Județean Arad a demarat o serie de lucrări în infrastructura județului, care vor permite o rapiditate în transportul arădenilor către această zonă. Împreună cu Centrul Cultural Județean Arad, avem o ofertă de tabără în care s-au investit sume importante de bani. Încercăm, astfel, sa refacem interesul arădenilor pentru stațiunea Moneasa“ – a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJA.

„După ce se vor anunța noi masuri de relaxare și vom putea organiza evenimente cu mai mult de 500 de persoane, vom putea discuta de festivaluri devenite deja tradiție în stațiunea Moneasa. Din 2018 s-au făcut investiții în Tabăra Moneasa, unde exista peste 100 de locuri de cazare. De asemenea s-au făcut investiții în reabilitarea bungalourilor și locurile de joaca din tabăra. Pot spune ca, în anul 2021 vom avea o tabără nouă și modernă, cu toate utilitățile“ – a declarat Ionel Bulbuc, viceprimarul Municipiului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.