Ziarul electronic al arădenilor

Aur și bronz pentru polițiștii arădeni, la CN de Judo organizat de MAI

Polițiștii arădeni Daniel Lazăr și Ciprian Huian au participat la Campionatul Național de Judo organizat de Ministerul Afacerilor Interne, în perioada 16 – 17 octombrie, în județul Vâlcea, la Căciulata.

Peste 80 de sportivi din toate structurile Ministerului au luat parte la etapa finală a concursului, polițiștii arădeni fiind pe podium la categoriile la care au participat.

Astfel, la categoria 66 kg, sub 35 de ani, Daniel Lazăr a obținut medalia de aur, fiind al patrulea titlu de campion M.A.I.

Daniel este agent de ordine publică în cadrul Biroului de Ordine Publică din municipiu.

Ciprian Huian a obținut medalia de bronz la categoria 81 kg, 35 – 45 de ani, fiind a treia medalie obținută în cadrul competiției.

Polițistul își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Zădăreni din anul 2010, înainte de această perioadă fiind polițist de ordine publică în municipiu.

Coi doi polițiști vor participa la sfârșitul acestei săptămâni la Campionul Național al Veteranilor organziat la Brașov, unde se pot înscrie sportivi cu vârsta peste 30 de ani.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.