Ziarul electronic al arădenilor

Au început lucrările la drumul Sâmpetru – limită județ Timiș

Un nou drum județean a intrat în lucru, cel care face legătura între Sânpetru German și județul Timiș, spre comuna Gelu.

„Prin acest drum realizăm încă o legătură cu județul Timiș, alături de celelalte două, de la Neudorf – drum finalizat –, respectiv de la Zăbalț, care este în lucru.

Ne dorim prin aceste legături să întărim parteneriatul economic între cele două județe, să asigurăm o mobilitate a forței de muncă, în condiții de transport mai rapide și mai sigure”, a afirmat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Drumul Sânpetru German-limită județ Timiș are o lungime de 7,4 km, este în prelungirea drumului județean Pecica-Sânpetru German, este finanțat din fonduri europene și face parte din strategia de modernizare și reabilitare a peste 300 de kilometri de drumuri județene.

În prezent, se lucrează la organizarea de șantier, asigurarea materialului necesar, lărgirea drumului actual și defrișarea vegetației.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.