Ziarul electronic al arădenilor

Au început înscrierile pentru Cupa Aradului la Ciclism 2015

ciclismEdiția din acest an a Cupei Aradului la Ciclism se va desfășura în ziua de 30 mai, iar organizatorii competiției au anunțat că înscrierile se fac începând de miercuri.

Cupa Aradului la Ciclism, competiție care a ajuns la cea de-a V-a ediție, este organizată de Primăria Municipiului Arad, în parteneriat cu Asociaţia Sportivă Voinţa.

„Sunt invitați să participe toți iubitorii ciclismului, indiferent de vârstă sau de tipul de bicicletă pe care pedalează. Cupa Aradului la Ciclism 2015 va avea loc în data de 30 mai, cu startul la ora 15.30. Concursul se va desfășura în circuit pe traseul de pe B-dul Revoluției cuprins între Teatrul Clasic «Ioan Slavici» și intersecția cu strada Nicolae Grigorescu (Libelula). Lungimea unei ture de circuit este de 1,77 km“, au informat organizatorii evenimentului.

Înscrierile se fac online pe pagina de internet a Primăriei Arad www.primariaarad.ro, începând din 13 mai, până în 28 mai, ora 8.00, dar și în ziua concursului, între orele 12.00-15.00, la secretariatul tehnic care va fi organizat pe platoul din fața Primăriei.

Categoriile de concurs:

Categoria 1 – Family – deschis tuturor familiilor cu copii în vârsta până la 7 ani, cu un număr minim de 2 participanți pe familie (părinte/tutore + copil) – 1 tură = 1,77 km.

Categoria 2 – Copii între 7 și 10 ani – 2 ture = 3,5 km

Categoria 3 – Copii între 11 și 14 ani – 3 ture = 5,3 km

Categoria 4 – Open – deschis tuturor participanților cu vârsta peste 15 ani, cu orice tip de bicicletă – 5 ture = 8,85 km

Categoria 5 – Mountain-bike profi – 10 ture = 17,7 km

Categoria 6 – Cursiere – 12 ture = 21,24 km

Câștigătorii vor primi premii constând în echipament sportiv și vouchere pentru cumpărături, iar toti concurenții vor primi medalii de participare. „Pentru spectactori se va organiza o tombolă cu premii surpriză. Mai multe detalii și regulamentul concursului se află pe site-ul www.primariaarad.ro“, au mai anunțat organizatorii Cupei Aradului la Ciclism.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.