Ziarul electronic al arădenilor

Au fost aprinse beculețele în bradul de Crăciun din centrul Aradului

IMG_2301Luminițele din bradul de Crăciun din centrul Aradului au fost aprinse sâmbătă seara, la eveniment fiind peste 1.000 de copii, care au primit cadouri de la Moș Nicolae.

Aprinderea instalației de lumini din bradul de Crăciun amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ a fost precedată de un spectacol cu Păcală și Tândală, susținut de actori de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“.

La finalul spectacolului și-a făcut aparția Moș Nicolae, acesta fiind ajutat de polițiștii locali să ajungă pe scenă, unde i-a salutat pe copii, care au spus poezii și au interpretat cântece specifice sărbătorilor de iarnă.

În jurul orei 19.00, pe scena din centrul Aradului a urcat primarul Gheorghe Falcă, acesta fiind însoțit de fiica lui, Ana Maria, dar și de mai mulți copii, alături de care a pornit instalația de lumini din bradul de Crăciun.

Aprinderea luminițelor a fost marcată cu aplauze, iar bradul a fost imediat înconjurat de cei care au dorit să-și facă o fotografie.

În acest an, bradul de Crăciun din centrul oraşului a fost adus din munţii Apuseni, are 20 de metri înălţime şi a fost decorat cu sute de beculeţe, globuri şi ornamente specifice.

După momentul aprinderii beculețelor în brazii de Crăciun, în holul Palatului Administrativ au fost împărţite pachete cu dulciuri, copiilor prezenţi la eveniment.

Duminică, la ora 18.00, vor fi aprinse luminițele în bradul de Crăciun, care este amplsat în Piaţa „Avram Iancu“. Cu această ocazie, elevii de Palatul Copiilor vor susţine un spectacol artistic.

În perioada 6 – 23 decembrie, atât în fața Primăriei, cât și în Piața „Avram Iancu“, vor avea loc, în fiecare seară, între orele 18.00 și 19.00, spectacole de colinde, susținute de corurile bisericilor din Arad, elevi ai liceelor din municipiu și județu, dar și de alți artiști și ansambluri.

Evenimentele sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură şi Primăria Municipiului.

text&foto: actualitati-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.