Ziarul electronic al arădenilor

Attila Brosovszki, manager general la UTA: „Vom face tot posibilul să urcăm, să creștem ca și club”

Noul manager general al clubului UTA Arad, Attila Brosovszki, a spus că își dorește ca echipa antrenată de Laszlo Balint să se claseze pe un loc superior în următoarea ediție de campionat a Ligii I.

Prezentarea primelor achiziții ale UTA-ei din această vară a fost precedată de cea a lui Attila Brosovszki, noul manager general al clubului arădean.

„Sper să fie o colaborare fructuoasă, vom face tot posibilul să urcăm și să facem totul din ce în ce mai bine, ca să ajungem la o poziție mai sus în clasament la sfârșitul anului viitor. Dorim să creștem ca și club, așa cum își doresc și suporterii noștri”, a spus Attila Brosovszki, citat de uta-arad.ro.

La rândul său, antrenorul Laszlo Balint a afirmat că sosirea lui „Broși“ în structura organizatorică a clubului este „un pas înainte spre ceea ce ne dorim ca dezvoltare, ca și progres pe palier administrativ“.

„Cu siguranță, va aduce un mare plus. Sper să facem o echipă bună de acum înainte și să se vadă rezultatele administrativ-sportiv”, a completat antrenorul Laszlo Balint.

foto: uta-arad.ro

Structura de conducere a clubului UTA Arad pentru sezonul 2021 – 2022 al Ligii I

UTA și-a prezentat primele achiziții pentru sezonul 2021 – 2022

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.