Ziarul electronic al arădenilor

Atenție la autostopiști! Trei adolescenți au furat banii șoferului

Trei adolescenți din orașul arădean Sântana sunt cercetați penal, fiind acuzați că au furat o sumă de bani din portofelul unui bărbat, care i-a transportat cu mașina.

Polițiștii din Sântana au fost sesizați, în 22 decembrie, de un bărbat din Fântânele, că i-au fost furați bani, în timp cei transporta pe cei trei minori, de la Arad la Sâmtana.

„Bărbatul i-a sesizat pe polițiști despre faptul că, în timp ce transporta trei adolescenți cu autoturismul proprietate personală, i-au fost sustrase din portofel sumele de 540 de euro și 2.000 de lei. Victima a mai relatat că, cei trei au fost preluați din municipiul Arad (zona Podgoria) și au coborât pe raza localității Sântana, luând la cunoștință despre lipsa banilor abia la întoarcerea acestuia în Arad“. a informat IPJ Arad.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Sântana au reușit identificarea celor bănuiți de comiterea furtului, fiind vorba despre trei minori, toți din Sântana.

„Din cercetări a reieșit că, la data de 22 decembrie 2017, în jurul orelor 21.00, minorii, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, în timp ce se aflau într-un autoturism aflat în deplasare, profitând de neatenția conducătorului auto, ar fi sustras dintr-un portofel aflat în geaca persoanei vătămate, lei și valută, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 4.700 de lei“, a mai informat IPJ Arad.

Pe numele celor trei adolescenți a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii lor activități infracționale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.