Ziarul electronic al arădenilor

Atacantul israelian Amir Khalaila a semnat cu UTA

Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu atacantul israelian Amir Khalaila, care face parte de acum parte din lotul echipei arădene.

„Ne bucurăm să apărem cu un asemenea jucător într-o vară importantă pentru UTA în ceea ce presupune construcția lotului. Amir e tânăr, poate juca pe orice poziție în compartimentul ofensiv. Rus și Buhăcianu au fost în Top 3, prin venirea lui Amir căpătăm consistență și mai mare”, a spus antrenorul Gyuszi Balint, citat de uta-arad.ro.

„E unul dintre cei mai promițători tineri atacanți ai Israelului, are un nivel ridicat și e o mare realizare că a fost adus la Arad. A avut oferte concrete de la mai multe echipe, dar l-am convins că UTA și acest proiect înseamnă o rampă de lansare pentru ceea ce înseamnă fotbalul profesionist”, a explicat Bogdan Apostu, intermediarul mutării, care l-a remarcat pe Amir în urmă cu mai mulți ani, pe când acesta era doar un puști și se remarca la Bnei Sakhnin, acolo unde evolua și ex-atacantul UTA-ei.

„Mă bucur că am ajuns la UTA, am aflat că e un nume mare, am venit cu gândul să muncesc din greu, pentru ca, împreună cu echipa, să creștem cât mai puternic”, a spus tânărul atacant, pentru uta-arad.ro.

Amir Khalaila e născut pe 21 martie 1997 și, pe lângă Bnei Sakhnin, bornele carierei sale mai includ numele echipelor Hapoel Beer Sheva, Ramat Gan, Hapoel Acre ori Hapoel Ikhsal.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.