Ziarul electronic al arădenilor

Astra Giurgiu, sancționată pentru că nu și-a plătit datoriile către Atletico Arad

Cluburile Astra Giurgiu şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe riscă depunctarea şi interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători dacă nu îşi vor achita în termen de cinci zile datoriile către gruparea Atletico Arad, respectiv antrenorul Eugen Neagoe, conform unei decizii a Comisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Gruparea Astra Giurgiu a fost sancţionată cu 3.000 de lei penalitate financiară şi are termen de graţie de 5 zile pentru a achita datoria către Atletico Arad, ca urmare a transferului jucătorului Albert Stahl.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost achiziţionat de Astra Giurgiu în luna iulie a anului trecut de la UTA Arad, însă o cotă parte din suma de transfer trebuia achitată grupării Atletico Arad.

„Executare drepturi financiare – Conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, se sancţionează debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată faţă de creditorul CS Atletico Arad. Comisia a acordat termen în data de 01.04.2020, ora 15.00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul CS Atletico Arad conform Hotărârii nr. 481/CL/07.11.2019, rămasă definitivă prin nerecurare, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea“, se arată în soluţia publicată pe site-ul oficial al FRF.

În aceeaşi situaţie se află şi gruparea Sepsi OSK care nu a achitat până în prezent restanţele salariale către antrenorul Eugen Neagoe, cel care a condus formaţia din Sfântu Gheorghe între 14 noiembrie 2017 şi 2 mai 2019.

„Executare drepturi financiare – Conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, se sancţionează debitorul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu penalitate de 3000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată faţă de creditorul Neagoe Eugen. Comisia a acordat termen în data de 01.04.2020, ora 15.00, dată la care debitorul ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Neagoe Eugen conform Hotărârii nr. 515/CL/19.12.2019, rămasă definitivă prin decizia nr.1/CR/04.02.2020, pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea“, se precizează în soluţia comisiei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.