Ziarul electronic al arădenilor

Asfaltarea drumului Sânmartin – Șimand – Olari – Caporal Alexa, aproape finalizată

Pe tronsonul de drum județean Sânmartin – Șimand s-a început turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, cel de uzură.

Acest drum a fost, inițial, de pământ bătut și piatră.

În urma unui proiect al Consiliului Județean, realizat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, acest drum va fi unul modern, pe întregul său parcurs: Sânmartin – Șimand – Olari – Caporal Alexa.

„Lucrările la drumul dintre Sânmartin și Caporal Alexa se apropie de final. Acum am început așternerea stratului de uzură pe tronsonul Sânmartin – Șimand. Acest drum leagă vestul județului, întreaga rețea de drumuri transfrontalieră de centrul județului, spre Pâncota, Ineu și întreaga Podgorie a Aradului. Este un drum important, care leagă comunități, asigură un trafic rutier modern și sigur, facilitând deplasarea forței de muncă și legătura întregului județ cu zona de frontieră a Aradului”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Acest drum face parte din strategia de modernizare a peste 700 de kilometri de drumuri județene, unele finalizate, altele în lucru.

Tronsonul de drum are 23,54 kilometri, iar valoarea lucrărilor este de aproximativ 30 de milioane de lei (29.913.784,62 lei – TVA inclusă).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.