Ziarul electronic al arădenilor

A(r)picultura la Expo Arad. Eveniment dedicat sectorului apicol

Arpicultura-1Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad și Asociația Crescătorilor de Albine din România organizează, în perioada 28 februarie – 1 martie 2015, la Expo Arad, prima ediție a unui eveniment dedicat sectorului apicol.

„A(r)picultura va fi gazdă pentru producătorii și comercianții principalelor produse destinate apiculturii: utilaje apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi și accesorii, hrană și biostimulatori pentru albine, medicamente ș.a.“, se menționează într-o informare a CCIA Arad.

Pentru publicul larg, va fi expusă o gamă variată de produse ale stupului: miere, polen, propolis, ceară și cosmetice care au la bază roadele stupului.

„O prioritate pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad este susținerea mediului privat spre inovare și dezvoltare. Prin organizarea acestei expoziții, sprijinim valorificarea potențialului apicol al zonei, pentru modernizarea și adaptarea lui la cerințele Uniunii Europene.

A(r)picultura este un eveniment de specialitate, care îmbină latura comercială cu cea de educație, prin conferințele tematice organizate. Ne adresăm și publicului larg care poate achiziționa produse fabricate direct de la crescătorii de albine”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Evenimentul va fi deschis publicului în zilele de sâmbătă, 28 februarie, de la 10.00 la 18.00, și duminică, 1 martie, de la 9.00 la 16.00.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.