Ziarul electronic al arădenilor

ARpicultura în 23 și 24 februarie, la Expo Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în colaborare cu Asociația Crescătorilor de Albine din România, filiala Arad și cu sprijinul Asociației Fermelor Apicole de Producție și Reproducție din România, organizează în zilele de 23 și 24 februarie 2019, la Expo Arad, a V-a ediţie a evenimentului Arpicultura.

Târg cu vânzare: pentru apicultori și pentru public

Peste 50 de producători și comercianți propun vizitatorilor o gamă variată de produse terapeutice și cosmetice pe bază de miere, polen, propolis, ceară, dulciuri și sucuri din plante medicinale, uleiuri, produse ecologice și tradiţionale, dar și utilaje apicole, stupi, faguri artificiali, hrană pentru albine etc.

Centrul medical de diagnostic și terapii alternative dr. Orodan- Apimedica – Arad alături de Apiarium SRL din Timișoara vă așteaptă la standul lor din cadrul evenimentului ARpicultura cu noutăți în domeniul  produselor apicole, dar și surprize cu demonstrații diverse: terapie cu lipitori, tratamente cu venin de albină și multe alte subiecte de interes pentru sănătatea dumneavoastră!

De asemenea, doamna doctor Orodan Mihaela, medic primar medicină de urgență, doctor în științe farmaceutice, va prezenta pentru cei interesați, mai ales pentru apicultori, “Trusa de urgență a apicultorului”.

Împreună cu partenerii târgului, vor fi organizate o serie de conferințe și seminarii de specialitate pe teme de interes: subvenții și finanțări pentru apicultori, probleme curente și de patologie în apicultură, actualități în apicultura românească, precum și alte teme de interes conexe domeniului apicol.

Orar vizitare:

Sâmbătă, 23.02.2019 – 9.00 – 18.00

Duminică, 24.02.2019 – 9.00 – 16.00

Program ARpicultura 23 – 24.02.2019

9:30 – Deschiderea oficială

10:00 – Probleme legate de patologia albinelor cu implicarea în activitatea apicolă curentă

Poncea Andronescu Bogdan – Seful laboratorului de patologie  I.C.D.A București

12:00 – Adunarea generala a apicultorilor, membri A.C.A., filiala județului Arad.

Viorel Draia – președinte ACA, filiala Arad

Ovidiu Hatcu – vicepreședinte ACA, filiala Arad

Darea de seama

Raportul comisiei de cenzori

Plan de măsuri

Apicultura încotro? – retrospectiva anului 2018

Perspectivă

Concluzii

13:30 – Trusa de urgență a apicultorului

Mihaela Orodan, Apiterapeut

15:00 – Căi de valorificare a mierii de albine. Producerea Hidromelului.

Vilhelm Patko.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.