Ziarul electronic al arădenilor

Arestat preventiv. Un tânăr a furat un laptop dintr-un cămin studențesc din Arad

Polițiștii Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 24 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În seara zilei de 5 februarie 2021, în jurul orei 22.30, arădeanul ar fi pătruns, prin escaladarea și forțarea unui geam, într-un apartament al unui cămin studențesc de pe strada Ursului, de unde ar fi sustras un laptop în valoare de 1.000 de lei.

La scurt timp de la comiterea faptei, patrula de ordine și siguranță publică din zonă a depistat tânărul, în flagrant delict, având asupra sa bunul sustras.

Tânărul, care este cercetat și pentru o altă faptă similară, a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

A fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.