Ziarul electronic al arădenilor

Aradul și-a prezentat oferta turistică la București

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a fost prezent astăzi la București la Târgul Național de Turism de la Romexpo  pentru a susține oferta turistică a județului Arad.

Standul județului Arad, al cărui brand turistic este „Experiențe Naturale” promovează în acest an programele „City Break în Arad”, care propune trasee turistice scurte în municipiu și județ pentru cei pasionați de turismul cultural, gastronomic, agroturism, ecoturism și „Sărbătorile Pascale în Podgoria Aradului”, cu degustări de vinuri din Podgorie și prezentarea circuitului Drumul Vinului, cu cramele istorice din județul Arad.

În tradiția ospitalității arădene, primarul Aradului alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Claudia Boghicevici, au fost gazde primitoare la standul județului Arad pentru toți vizitatorii târgului.

Pe lângă agenți de turism din România și din străinătate, standul județului Arad a fost vizitat astăzi și de Ministrul Turismului, Mircea Dobre, care a fost însoțit de responsabili din minister și de fostul prim-ministru Victor Ponta.

„Aradul un oraş promotor al multiculturalismului şi un județ cu potențial turistic, printre care Drumul Vinului, cetățile Aradului sau stațiunile balneoclimaterice,  şi-a prezentat oferta la nivel național. Pachetul turistic al Aradului i-a convins pe ministrul Turismului şi staff-ul său că județul nostru nu mai poate fi ignorat din acest punct de vedere de către autoritățile guvernamentale. Surpriza a venit din partea fostului premier, Victor Ponta, care a însoțit echipa ministerială la acest târg, a transmis aprecierile sale față de eforturile Primăriei şi Consiliului Județean pentru promovarea și strategia turismului arădean“, a spus Gheorghe Falcă.

În cadrul ediției din acest an a Târgului Național de Turism vor mai fi prezentate ca oferte turistice arădene „Lacul Ghioroc, litoralul din Vestul României”, Turism Arădean prin Circuite Culturale” și „Experiențe Naturale în Parcul Natural Lunca Mureșului”, „Turism Gastronomic” și ”Turism Ecumenic” în județul Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad și Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.