Ziarul electronic al arădenilor

Aradul riscă să rămână fără căldură și apă caldă

Municipiul Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare, au avertizat șefii CET şi CET Hidrocarburi, care au solicitat de urgenţă sprijinul Guvernului, într-o situaţie „extrem de delicată“.

„Datoriile acumulate au ajuns într-un punct în care este în pericol iminent sistarea activităţii CET, încetarea furnizării căldurii şi apei calde către populaţie şi agenţii economici. În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, s-a reuşit achiziţionarea unei cantităţi de gaze pentru a asigura funcţionarea până luni inclusiv, la parametri reduşi. Dacă CET nu va primi finanţare imediat, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare“, se arată într-un comunicat de presă, remis vineri de reprezentanții celor două CET-uri

„În ultimii ani, am primit sprijin din partea Primăriei Arad, care a permis funcţionarea CET şi furnizarea agentului termic pentru arădeni. Recent, am avut o serie de discuţii cu parlamentari şi reprezentanţi ai Guvernului, în care am arătat situaţia grea în care ne aflăm şi pericolul iminent de a sista furnizarea căldurii şi apei calde în Arad. Aşteptăm un sprijin concret şi din partea Guvernului“, se mai arată în comunicat.

„Solicităm prin intermediul mass-media intervenţia de urgenţă a Guvernului şi administraţiei locale care să permită funcţionarea CET în continuare!“, este apelul celor de la CET şi CET Hidrocarburi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.