Ziarul electronic al arădenilor

„Aradul curat“. Concurs pentru asociațiile de locatari

curat-300x225Cea de-a VI-a ediţie a concursului „Aradul curat” se va desfăşura în perioada 1 iunie – 1 iulie 2016, iar asociaţiile de proprietari din municipiu vor fi premiate pentru îngrijirea spaţiilor verzi.

Înscrierile la concurs se vor putea face în perioada 16-31 mai, după care asociaţiile de locatari vor trebui să treacă mai multe probe, care vor fi jurizate de o comisie de evaluare-jurizare.

„Concursul se adresează asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului Arad şi are ca scop îmbunătăţirea aspectului urbanistic şi a condiţiilor de habitat. Regulamentul concursului a fost  aprobat, joi, de Consiliul Local Municipal. Vizitele în teren pentru evaluare sunt propuse să se desfășoare în cursul lunii iulie, iar cu ocazia Zilelor Aradului se va organiza o festivitate, unde vor fi premiate cele mai bine îngrijite imobile tip condominiu, în cadrul unui eveniment devenit tradiție“, se precizează într-o informare a Primăriei Arad.

Cererile pentru înscrierea la concurs se depun la Serviciul Relaţii cu Publicul (Registratura Primăriei), camera nr. 5 din Palatul Cenad, program luni – joi, între orele 8.00 – 18.00, vineri între orele 8.00 -16.00, unde se pot completa şi cereri tip.

Pentru informaţii suplimentare privind desfășurarea consursului, asociațiile locative se pot adresa  Serviciului Informare Cetățeni din cadrul Primăriei, telefon 0257/281.850, interior 305.

Asociaţiile câştigătoare vor fi premiate cu material dendrofloricol, mobilier urban, dar şi cu premii în bani pentru efectuarea în continuare de lucrări de înfrumuseţare.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.