Ziarul electronic al arădenilor

Arădenii sunt invitați la Ziua Poliţiei Române

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInspectoratul de Poliție al Județului Arad va organiza mai multe manifestări cu ocazia Zilei Poliţiei Române, care este sărbătorită, în fiecare an, la data de 25 martie.

Astfel, în ziua de 24 martie, la sediul IPJ Arad va avea loc Ziua Porţilor Deschise.

„Cu acest prilej, arădenii vor putea să asiste la o prezentare a dotării şi tehnicii folosite de poliţiştii arădeni. În curtea Inspectoratului vor fi expuse autoturismele din dotarea IPJ Arad: VW, autospeciale Dacia Logan, autovehiculele folosite de către luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi Laboratorul Criminalistic“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

Conform sursei citate, poliţiştii vor mai pregăti arădenilor momente speciale, urmând să fie efectuate demonstraţii ale poliţiştilor cu câinii de serviciu.

„De la aceste activităţi nu vor lipsi poliţiştii de prevenire şi proximitate, care vor oferi arădenilor recomandări preventive și consiliere de specialitate“, se mai menționează în informarea IPJ Arad.

Ziua Porţilor Deschise va fi organizată în zilele de 21 și 23 martie şi la Poliţiile orăşeneşti Pecica, Pâncota şi Ineu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.