Ziarul electronic al arădenilor

Arădenii sunt așteptați la „Picnicul copilăriei“

parcArădenii sunt invitați să participe la „Picnicul copilăriei“, eveniment organizat de Centrul Municipal de Cultură, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad.

„Picnicul copilăriei“ se va desfășura duminică, 21 iunie, în Parcul „Aventura Voinicilor“, de la ora 17.00.

„Cei dorinici de relaxare în aer liber sunt așteptați la «Picnicul copilăriei», ediţia a II-a, alături de familie şi prieteni. Va fi premiat cel mai frumos coş de picnic (acesta poate conţine fructe, prăjitură, legume, dulciuri, răcoritoare etc, care pot fi consumate în parc după concurs). Nu uitați de pătură, perniţă sau alte accesorii pe care le puteţi utiliza pentru a avea picnicul perfect. Sunt pregătite jocuri şi concursuri la care sunt aşteptaţi să participe cei mici împreună cu părinţi, bunici şi prieteni“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Picnicul copilăriei face parte din evenimentele organizate în cadrul proiectului „Farmecul copilăriei – arădenii retrăiec amintiri duminica“, finanţat de Primăria Arad, prin Centrul Cultural Municipal Arad, care se desfăşoară în fiecare duminică, în Parcul „Aventura Voinicilor“.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.