Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Arădenii protestează. „Jos Guvernul”, „Jos corupţia”, „Jos mafia”

Peste 1.000 de de oameni au ieșit să protesteze, miercuri seara, în centrul Aradului, fiind nemulțumiți de adoptarea proiectului de lege privind graţierea unor fapte, precum şi de modificarea codurilor penale, prin Ordonanţă de Urgenţă.

Protestatarii au început să se adune în centrul oraşului în jurul orei 17.00, însă abia o oră mai târziu au venit în număr mai mare, majoritatea fiind tineri, mulţi dintre ei studenţi.

Ei au afișat pancarte cu mesaje împotriva Guvernului şi au steaguri şi vuvuzele şi scandează „Jos Guvernul”, „Jos corupţia”, „DNA să vină să vă ia”, „Jos mafia”.

Unul dintre participanţi a venit îmbrăcat cu o pelerină neagră cu glugă, are o coasă şi o foaie pe care scrie: „Dragnea nu scapi”.

Zeci de particpanţi au venit cu copii şi cu câini.

De asemenea, oamenii strigă „Anticipate”, „Grindeanu trădătorul”, „Hoţii”, „Noi nu suntem mineri”, „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă şi „PSD, ciuma roşie”.

În cursul serii, protestatari s-au mutat în faţa sediului PSD, astfel că traficul în centrul oraşului a fost blocat.

Arădenii și-au exprimat nemulțumirile față de adoptarea proiectului de lege privind graţierea unor fapte, precum şi pentru modificarea codurilor penale, prin Ordonanţă de Urgenţă, și pe rețelele de socializare.

UPDATE

Numărul manifestaților a ajuns la peste 3.000, după ora 20.00.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.