Ziarul electronic al arădenilor

Arădenii așteaptă răspunsuri de la primarul Falcă

falcaGheorghe Falcă, primarul Aradului, care va intra într-un dialog online cu locuitorii orașului, a primit mai multe întrebări, care vizează investițiile, curățenia, dar și termenele de finalizare ale unor proiecte aflate în derulare.

Primarul va răspunde joi, de la ora 17.00, întrebărilor puse de arădeni, care se mai pot adresa acestuia pe pagina lui de Facebook.

Falcă a primit deja mai multe întrebări, la care urmează să răspundă în timpul dialogului online cu arădenii.

Astfel, unul dintre arădeni l-a întrebat pe primar care este strategia de dezvoltare a Ștrandului Neptun, care „acum 10 ani era renumit în toată țara“.

„Cetățeni din tot județul, dar și timișoreni, clujeni, etc doreau să petreacă o seară pe ștrand. Înțeleg că s-au investit peste 22 mil. euro și n-am reușit să recâștigăm faima de altădată“, a scris arădeanul.

O arădeancă este interesată să afle când va fi reparată strada Clopoțeilor. Autoarea întrebării l-a și invitat pe primar să facă o plimbare cu mașina pe această stradă. Arădeanca a mai adăugat că plătește un impozit de 522 lei.

Un alt arădean i-a cerut lui Falcă explicații despre modul în care sunt „ciopârțiți“ copacii din oraș: „Explicați-mi vă rog de ce este necesară ciopârțirea arborilor în halul acela din parcurile de pe malul Mureșului, când foarte mulți dintre aceștia nu sunt nici prea bătrâni și nici prea mari că să pericliteze siguranța cetățenilor? Arborii care au fost ciopârțiți (nu tunși ) în anii trecuti nu și-au revenit din tăieri, și mă tem că pierdem din calitatea aerului, să nu mai spun faptul că vin verile toride și lumea nu va avea umbră, dacă se va continua astfel și cu pomii care încă sunt întregi“.

O altă persoană i-a reproșat lui Falcă calitatea drumurilor. „Nu știu ce faceți dar drumurile sunt praf, chiar așa asfalt prost ați găsit?? Cum se poate ca altă țară să aibă asfalt de calitate?“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a primarului Aradului.

Finalizarea lucrărilor la Stadionul UTA, aflat în proces de modernizare, este subiectul unei alte întrebări puse de un arădean.

Totodată, un arădean vrea să afle când vor ajunge refugiații la Arad.

Printre întrebări au fost postate și atacuri la adresa primarului, care a avertizat că nu va răspunde unor astfel de provocări.

Falcă a anunțat pe pagina sa de Facebook că joi, 18 februarie, începând cu ora 17.00, va răspunde întrebărilor puse de arădeni.

„Vă invit să-mi adresaţi întrebări (…) şi voi încerca să vă răspund tuturor. Pentru eficienţa discuţiei, vă rog să respectaţi următoarele reguli: nu adresaţi mai mult de două întrebări; nu formulaţi comentarii care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană; încercaţi să ţintiţi o problemă cât mai concretă, localizând-o în spaţiu şi timp. Vă mulţumesc şi spor la întrebat!“, a scris primarul Falcă pe pagina lui de Facebook.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a avut primele dialoguri cu cetățenii, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, în anul 2012.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.