Ziarul electronic al arădenilor

„Arădeni cu care ne mândrim”. Un jandarm care a salvat o femeie, premiat

Omenia şi curajul de care a dat dovadă un echipaj de jandarmi a emoţionat opinia publică din Arad şi din ţară.

O femeie care devenise recent mamă a încercat să se sinucidă şi s-a aruncat în apele Mureşului.

Jandarmii au ajuns primii la faţa locului şi au acţionat fără să ezite. Andrei Scorţar a intrat în apa rece şi a adus femeia spre mal, unde a fost ajutat de colegii săi.

Pentru gestul de curaj, Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, i-a acordat lui Andrei Scorţar diploma „Arădeni cu care ne mândrim”.

„Felicitări pentru atitudinea care a mers dincolo de profesionalism, vorbim despre omenie şi curaj. Gestul tinerilor jandarmi arădeni a produs o emoţie pozitivă în societate. Am primit zeci de mesaje de ieri până azi, arădenii îmi spuneau – haide, merită diploma «Arădeni cu care ne mândrim». Aşa este, merită felicitări şi aprecierea noastră întreaga echipă de salvatori, cu un plus pentru Andrei care a înotat până în mijlocul Mureşului, nu a aşteptat echipe specializate. O comunitate adevărată creşte prin astfel de gesturi. Sper din tot sufletul ca tânăra mamă să se însănătoşească şi să îşi revină din şocul care a împins-o spre un gest disperat”, a declarat Sergiu Bîlcea.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: O arădeancă a încercat să se sinucidă, având o depresie postnatală

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.