Ziarul electronic al arădenilor

Arădeanul Paul Bărbulescu, campion național Toastmasters

11178438_886929074698956_229547481_nArădeanul Paul Bărbulescu a reușit să obțină primul loc la Concursul Național de Discursuri Pregătite în Limba Română și locul trei la Concursul Național de Evaluări de Discursuri în Limba Română și la cel de Evaluări de Discursuri în Limba Engleză, competiții organizate de Toastmaster România, la sfârșitul săptămânii trecute, la Timișoara, cu ocazia Conferinței Naționale de Primăvară Toastmasters România.

Sub egida Toastmasters România se organizează patru competiții distincte, care au avut faze locale și regionale: concursuri de discursuri pregătite în limba română, de discursuri pregătite în limba engleză, de evaluări de discursuri în limba română și de evaluări de discursuri în limba engleză. Paul Bărbulescu a câștigat toate cele patru concursuri la etapa locală, calificându-se la etapa regională care a avut loc la Oradea.

La faza regională s-a clasat din nou pe primele trei locuri la toate concursurile la care a participat.

Pentru faza finală a fost singurul concurent care s-a calificat la trei din cele patru competiții, în care a obținut unul din primele două locuri, regulamentul prevăzând că doar primele două locuri oferă posibilitatea participării la faza superioară a competiției. La Timișoara, la etapa națională, a obținut un loc unu și două locuri trei, clasându-se, deci, pe podium la toate concursurile la care a participat.

Succesul lui Paul Bărbulescu este unul de răsunet, mai ales că el survine după doar un an de zile de când activează în cadrul unui club din rețeaua Toastmaster International.

11158842_886929078032289_1922534291_o

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.